Despre noi

 

Suntem o companie cu capital integral privat autohton și ne desfășurăm activitatea începând cu anul 2014. Tot în acest an am devenit dealeri oficiali cu drept exclusiv în Moldova ai renumitei companii ungurești GRABO PLAST. Activitățile de bază sunt comerțul și serviciile în domeniul construcțiilor, amenajărilor interioare și în special în domeniul pardoselilor. Produsele oferite spre vânzare provin exclusiv din import, iar serviciile oferite complementar sunt rezultatul mai multor ani de experiență în piața de profil.

Grabo.md propune o colecție de pardoseli ecologice care să răspundă tuturor exigențelor pe care le poate ridica o pardoseală de calitate europeană. Alegerea colaborării cu unii dintre cei mai prestigioși producători de pardoseli din Europa care se situează în topul producătorilor externi, face ca oferta noastră să fie completă sub toate aspectele.

Materialele utilizate sunt în compoziții de 100% ecologice, datorită superiorității materialelor prime folosite și a tratamentelor utilizate, pardoselile comercializate de noi sunt foarte rezistente la solicitari mecanice și au o stabilitate ridicată a culorilor.

Colecțiile de podele cuprind produse profesionale fabricate de Graboplast destinate pardoselilor spațiilor comerciale intens circulate, clasa 34/43 conform EN 685, precum și pardoselilor destinate spațiilor de locuit.

Stratul de uzură, dar și celelalte componente sunt dotate cu sisteme și tehnologii unice cum ar fi Silver Knite, iGuard, EasyCare, CLP System sau GraboSan, au ca rezultat o construcție stabilă, durabilă, ușor de întreținut și cu o bună comportare în timp.

Gama mare de culori și domenii de întrebuințare fac din Grabo o soluție fiabilă și practică pentru acoperirea podelelor.

Pardoseala comercializată de noi este fabricată în Ungaria de către Graboplast. Sistemul de pardoseală se montează direct pe șapa de beton existent cu ajutorul adezivilor recomandați sau comercializați de compania noastră.

CDH Olimpus-85 SRL este o companie ce oferă pieței produse de o calitate înaltă, soluții noi şi inovatoare în domeniul pardoselii şi a placării pereților. Suntem o companie cu o echipă de specialiști calificați, mereu dispuși să realizeze orice idee a Dvs.

Doar la noi puteți găsi un sortiment larg de acoperiri pentru pardoseli cum ar fi cauciuc pentru terenuri de joacă, covor din PVC industrial, material antiderapant pentru piscine, săli de fitness, materiale textile unice în Republica Moldova, orice model de gresie, plăci și lamele, vinyl etc., cât și gazon artificial pentru terenuri de sport.

Gama principală de produse Graboplast :

  • Acoperiri sportive GraboSport și Graboflex
  • Parchet sportiv GraboSport
  • Acoperire pentru show-ri GraboShow
  • Linoleum comercial
  • Linoleum omogen
  • Plăci de vinil
  • Linoleum pentru transport Grabo
  • Parchet pentru uz casnic Grabo
  • Linoleum pentru uz casnic Grabo

Olimpus-85 este distribuitor exclusiv în Republica Moldova.

 

 Opiniile clientului