Pentru clienți

Bun venit în lumea pardoselilor europene!

Noi, cei de la Graboplast Moldova, ne-am angajat să oferim clienţilor noştri cea mai mare măsură de satisfacţie.

Graboplast Floor Covering Manufacturers Ltd este o fabrică cu o istorie de peste 110 ani. De-a lungul anilor, Graboplast a devenit lider în producția pardoselilor în Europa Centrală. Cele patru fabrici sunt amplasate în trei locații: la Györ, Kecskemét și Tatabanya, iar peste 90% din venitul companiei provine din piața de export.

Graboplast se specializează în pardoseli fabricate cu utilizarea celor mai moderne tehnologii.

Cu tradiții și ani de experiență în spate, Graboplast se mândrește cu Departamentul de cercetători-dezvoltatori, care utilizează cele mai inovatoare soluții - unul dintre elementele de bază ale competitivității.

Cooperarea în Moldova a început de la construcția sălii de sport a Complexului Sportiv Arena. Datorită obiectului realizat, pe parcursul a 6 ani realizăm  proiecte de succes pentru programe guvernamentale și parteneriate private în domeniul amenajării pardoselilor. În palmaresul nostru se regăsesc săli sportive ale instituțiilor de învățământ, școli sportive, studiouri de dans și centre de fitness, instituții medicale, centre comerciale, săli de joacă și agrement, cafenele, birouri, case și apartamente.

Anii de experiență și produsele de calitate ale companiei Graboplast ne oferă siguranța pentru a garanta cel mai bun rezultat în realizarea fiecărui proiect.


Olimpus-85 S.R.L. înseamnă calitate, garanție și un rezultat care bucură clientul!